שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק גספצ'ו קר / אריק חכימי


חומרים (10 מנות)
2 בצלים קלופים
15 עגבניות אדומות בשלות
4 מלפפונים בקליפתם
2 פלפלים אדומים (או גמבות), מנוקים מגרעינים ומגידים לבנים
2 פרוסות לחם לבן ללא הקרום
1/2 כוס מיץ עגבניות
50 גרם (1/2 קופסא קטנה) רסק עגבניות
1/3 כוס חומץ בן יין אדום
1 כף ברנדי
1 כפית מלח
2 כפיות פלפל שחור
1 כפית סוכר
1 שן שום כתושה
1/2 פלפל צ'ילי יבש
אופן ההכנה
שוטפים את הירקות וחותכים לרבעים. מרסקים את כל המרכיבים במעבד מזון. מעבירים דרך מסננת ומקררים היטב.מגישים עם קוביות קרח.
חזרה