|
|
|
|
רוטב חמוץ מתוק
/ ynet
|
חומרים
|
1/2 כוס סוכר |
1 כוס מיץ אננס |
4 כפות חומץ |
כפית רסק עגבניות |
1/2 כפית רוטב סויה |
קורט מלח |
1 כפית קורנפלור |
מעט פלפל צ'ילי יבש טחון |
אופן ההכנה |
- בסיר קטן, מביאים לרתיחה את המיץ, החומץ והסוכר.
- מוסיפים את רסק העגבניות, הסויה, המלח והצ'ילי.
- ממיסים את הקורנפלור במעט מים קרים ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
- מבשלים על להבה נמוכה במשך 10 דקות. מצננים ומגישים.
| חזרה | | |