|
|
|
|
פסטה ברוטב שמנת ועגבניות
/ לאה
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת פסטה (500 גרם) רצוי פנה |
1 בצל קטן, קצוץ |
2-3 שיני שום |
1 קופסאת עגבניות מרוסקות (400 גרם) |
בזיליקום טרי, לפי הטעם |
1 חבילת שמנת מתוקה (250 מ"ל) |
מלח ופלפל |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומערבבים עם מעט שמן זית.
- בינתיים, מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב, מוסיפים את שיני השום ומזהיבים גם אותן.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים על להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שהרוטב רותח.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שגוון העגבניות משתנה.
- מוסיפים את התבלינים והשמנת ומבשלים עד שהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה.
- מערבבים את הפסטה המבושלת עם הרוטב ומגישים חם. אפשר להוסיף למנה צנוברים קלויים.
| חזרה | | |