שלח להדפסה  
ריבות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ריבת עגבניות / ענת שיפר


חומרים
1 קילו עגבניות בשלות
1 קילו סוכר
מיץ מלימון אחד
קורט ציפורן טחון
אופן ההכנה
  1. חותכים את העגבניות לרבעים, מכניסים לסיר בישול שופכים מעל את הסוכר ומניחים ל-24 שעות במקרר.
  2. לאחר מכן מבשלים על אש גדולה עד רתיחה ומקטינים את האש - צריכה להיות רתיחה קלה כל משך הבישול. בערך שעה - עד שעה וחצי. באמצע הבישול מוסיפים את הלימון ולקראת סוף הבישול את הציפורן.
  3. שומרים בצנצנות מעוקרות (צנצנות שנטבלו במים רותחים) שנסגרות היטב. נשמר על המדף אפילו כמה שנים.


חזרה