|
|
|
|
ריבת עגבניות
/ ענת שיפר
|
חומרים
|
1 קילו עגבניות בשלות |
1 קילו סוכר |
מיץ מלימון אחד |
קורט ציפורן טחון |
אופן ההכנה |
- חותכים את העגבניות לרבעים, מכניסים לסיר בישול שופכים מעל את הסוכר ומניחים ל-24 שעות במקרר.
- לאחר מכן מבשלים על אש גדולה עד רתיחה ומקטינים את האש - צריכה להיות רתיחה קלה כל משך הבישול. בערך שעה - עד שעה וחצי. באמצע הבישול מוסיפים את הלימון ולקראת סוף הבישול את הציפורן.
- שומרים בצנצנות מעוקרות (צנצנות שנטבלו במים רותחים) שנסגרות היטב. נשמר על המדף אפילו כמה שנים.
| חזרה | | |