|
|
|
|
עוגת גבינה וביסקויטים - ללא אפייה
/ אנה וגנר
|
חומרים
|
500 גרם ביסקוויטים |
1 כף תמצית רום מומסת בחצי כוס מים |
1/2 כוס סוכר |
1 חבילה פודינג וניל |
500 גרם גבינה לבנה 9% |
1 מכל סירופ שוקולד |
אופן ההכנה |
- מכינים את הפודינג לפי הוראות היצרן.
- מערבבים את הגבינה עם הסוכר עד שהסוכר מתמוסס, אחר כך מערבבים עם הפודינג שהצטנן.
- מרפדים את תחתית תבנית בשכבת ביסקויטים ומלחלחים אותם בתמצית רום. מעליה מורחים שכבת גבינה ופודינג, מעליה עוד שכבה של ביסקוויטים ועוד גבינה ופודינג. מסיימים בזילוף נדיב של סירופ שוקולד.
| חזרה | | |