שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת גבינה וביסקויטים - ללא אפייה / אנה וגנר


חומרים
500 גרם ביסקוויטים
1 כף תמצית רום מומסת בחצי כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 חבילה פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 מכל סירופ שוקולד
אופן ההכנה
  1. מכינים את הפודינג לפי הוראות היצרן.
  2. מערבבים את הגבינה עם הסוכר עד שהסוכר מתמוסס, אחר כך מערבבים עם הפודינג שהצטנן.
  3. מרפדים את תחתית תבנית בשכבת ביסקויטים ומלחלחים אותם בתמצית רום. מעליה מורחים שכבת גבינה ופודינג, מעליה עוד שכבה של ביסקוויטים ועוד גבינה ופודינג. מסיימים בזילוף נדיב של סירופ שוקולד.
חזרה