שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות שיבולת שועל / ליאור אדרי מקונדיטורית "עוגה עוגה"


חומרים
250 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1.5 כוסות סוכר חום
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
4 כפות מים
1 כוס קמח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
300 גרם שיבולת שועל
250 גרם צימוקים
225 גרם אגוזי מלך קלופים
אופן ההכנה
  1. מקציפים יחד במיקסר את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום. מוסיפים בהדרגה את הביצים. מוסיפים את תמצית הוניל.
  2. מערבבים את החומרים היבשים, פרט לאגוזים ולצימוקים, בקערה. מוסיפים את החומרים היבשים לסירוגין עם המים לקערת המיקסר, תוך כדי הקצפה.
  3. מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומערבבים רק עד שהם נבלעים בתערובת. 
  4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. לוקחים כפית גדושה מתערובת העוגיות, מניחים על התבנית ומשטחים מעט. ממשיכים כך עם שאר התערובת.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות.

חזרה