|
|
|
|
עוגיות שיבולת שועל
/ ליאור אדרי מקונדיטורית "עוגה עוגה"
|
חומרים
|
250 גרם חמאה |
3/4 כוס סוכר |
1.5 כוסות סוכר חום |
4 ביצים |
1 כפית תמצית וניל |
4 כפות מים |
1 כוס קמח |
1/2 כפית קינמון |
1/2 כפית מלח |
1/2 כפית סודה לשתייה |
300 גרם שיבולת שועל |
250 גרם צימוקים |
225 גרם אגוזי מלך קלופים |
אופן ההכנה |
- מקציפים יחד במיקסר את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום. מוסיפים בהדרגה את הביצים. מוסיפים את תמצית הוניל.
- מערבבים את החומרים היבשים, פרט לאגוזים ולצימוקים, בקערה. מוסיפים את החומרים היבשים לסירוגין עם המים לקערת המיקסר, תוך כדי הקצפה.
- מוסיפים את הצימוקים והאגוזים ומערבבים רק עד שהם נבלעים בתערובת.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה. לוקחים כפית גדושה מתערובת העוגיות, מניחים על התבנית ומשטחים מעט. ממשיכים כך עם שאר התערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות.
| חזרה | | |