שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קדרת עוף / שני


חומרים (6 מנות)
6 כרעי עוף
2 בצלים גדולים, קלופים ופרוסים לטבעות עבות
3-4 גזרים קלופים ופרוסים
5 שיני שום כתושות
5 גבעולי סלרי חתוכים לחתיכות באורך 3 ס"מ
סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות קמח
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור
3 כפות שמן
אופן ההכנה
  1. מערבבים את הקמח, הפפריקה המלח והפלפל.
  2. מקמחים את נתחי העוף, מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים עד להשחמה יפה.
  3. מוציאים את העוף ומטגנים באותו השמן את הבצל, הגזרים השום והסלרי.
  4. מוסיפים את נתחי העוף המושחמים, מוסיפים את הנותר מהקמח והפפריקה, בתוספת כוס מים. ומפזרים מלמעלה את הפטריות.
  5. מבשלים על אש נמוכה מאוד, במשך 4 שעות.
חזרה