שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב אגוזי מלך וכוסברה / פיליס גלזר

מתאים לסלט ירוק, ומחומם קלות - לסלט תרד ואבוקדו


חומרים
1/2 כוס שמן זית
2 כפות שמן שקדים או אגוזי מלך
2 כפות אגוזי מלך או צנוברים קצוצים דק
2 כפות מיץ ליים או לימון
2 כפות מיץ תפוזים
2 כפות כוסברה טרייה
2 כפיות סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פפריקה
1/4 כפית חרדל
קורט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בצנצנת עם מכסה. מנערים ומשתמשים מייד או מקררים.

חזרה