רוטב אגוזי מלך וכוסברה
/ פיליס גלזר
מתאים לסלט ירוק, ומחומם קלות - לסלט תרד ואבוקדו
|
חומרים
|
1/2 כוס שמן זית |
2 כפות שמן שקדים או אגוזי מלך |
2 כפות אגוזי מלך או צנוברים קצוצים דק |
2 כפות מיץ ליים או לימון |
2 כפות מיץ תפוזים |
2 כפות כוסברה טרייה |
2 כפיות סוכר |
1/2 כפית מלח |
1/4 כפית פפריקה |
1/4 כפית חרדל |
קורט פלפל שחור גרוס טרי |
אופן ההכנה |
מערבבים את כל החומרים בצנצנת עם מכסה. מנערים ומשתמשים מייד או מקררים.
|
חזרה |