שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת ברוקולי דיאטטית / נגה


חומרים
1 חבילת ברוקולי קפוא
3 כפות מיונז קל
3 ביצים
3 כפות אבקת מרק פטריות
מלח
שום כתוש
אופן ההכנה
  1.  מבשלים את הברוקולי עד שהוא מתרכך. מועכים, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. יוקים את התערובת לתבנית משומנת. 
  2. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס במשך 30-45 דקות, או עד שהפשטידה משחימה.
חזרה