שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בתפוזים / לאה


חומרים (4 מנות)
4 כרעי עוף מנוקים היטב
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כף שמן זית
1 כף קטשופ
1 כף דבש
3-4 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים בקערה ומשרים את העוף במשך מספר שעות - רצוי למשך לילה שלם.
  2. מעבירים את העוף לתבנית אפייה. יוצקים מעל את הנוזלים ואופים בתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות צלזיוס במשך שעה או עד שהעוף משחים.
  3. רצוי להגיש עם אורז לבן או קוסקוס.


חזרה