שלח להדפסה  
ריבות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ריבת מנגו / מיכל


חומרים
4 כוסות מנגו כתום ובשל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6 כוסות סוכר
1/2 כוס או יותר מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
  1. שמים את כל החומרים (כולל הנוזלים שמוציא הפרי כשחותכים אותו) בסיר, מבירים לרתיחה לרתיחה (זהירות - זה גולש מהר) ומסלקים את הקצף הלבן. מבשלים במשך 20 דקות.
  2. מעבירים לצנצנות זכוכית (הכמות מספיקה ל-2 צנצנות של 3/4 ליטר כל אחת) ומאחסנים במקרר.
חזרה