|
|
|
|
רצועות בקר בשמנת ופלפל שחור
/ אורי בן ישראל
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ק"ג סינטה בקר, פרוסה לרצועות דקות |
מעט שמן לטיגון |
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה |
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף |
1 כף פלפל שחור גרוס |
1 כפית שום כתוש |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן במחבת עמוקה. מוסיפים את רצועות הבשר ומטגנים במשך כ - 5 דקות - עד השחמה מושלמת של הבשר.
- בכלי נפרד, מערבבים היטב את כל החומרים ביחד (רצוי עם מיקסר). שופכים לתוך המחבת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים מדיי פעם.
| חזרה | | |