|
|
|
|
אטריות פסח
/ נורית
|
חומרים (10 מנות)
|
1 כוס קמח תפוחי אדמה |
1/2 1 כוסות מים |
2 כפות שמן |
1/2 כפית מלח |
4 ביצים |
אופן ההכנה |
- מערבבים במטרפה או במיקסר את כל החומרים לבלילה חלקה ואחידה.
- מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית-גבוהה עם מעט שמן או מרגרינה, כשזה חם שופכים מצקת מן הבלילה ומטגנים עד שמשחים. הופכים לצד השני לעוד מספר שניות.
- מניחים על צלחת וממשיכים עם כל החומר. מגלגלים לגלילה כל 5 חביתיות וחותכים על קרש חיתוך לאיטריות דקות, מגישים בתוך מרק חם.
יש לשמור את האיטריות בכלי סגור שלא תתיבשנה. ניתן להשתמש בחביתיות למילוי כמו כל השנה בתפו"א, פטריות, או בשר.
| חזרה | | |