שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דג ברוטב חמאה וביצים / אולגה ארליך


חומרים
1/2 ק"ג פילה דג נסיכת הנילוס
200 גרם חמאה
2 ביצים קשות
7 עלי דפנה
10 גרגרי פלפל אנגלי
מלח ופלפל שחור
צרור כוסברה ושמיר
אופן ההכנה
  1.  חותכים את הדג לקוביות ומניחים בסיר.מוסיפים את עלי הדפנה והפלפל האנגלי, מכסים במים רק עד גובה הדג, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהדג מוכן. מוציאים את הדג, עלי הדפנה והפלפל ומניחים בצד. 
  2. ממיסים בציר שנוצר את החמאה, מגרדים פנימה את הביצים, ממליחים, מפלפלים. אפשר גם להוסיף אגוז מוסקט.
  3. מחזירים את הדג לציר, מוסיפים כוסברה ושמיר קצוצים ומגישים עם פירה תפוחי אדמה.

חזרה