שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות קפה ואגוזים / מיה שקד

עוגיות פריכות ונפלאות לשבת בבוקר, קלות ומהירות להכנה.


חומרים (30 עוגיות)
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 ביצים
75 גרם מרגרינה מומסת
75 גרם חמאה מומסת
150 גרם אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס
1 כפית תמצית וניל
1 כף קפה נמס מגורען
3 כפות גדושות סוכר חום
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
  1.  במערבל מערבבים את הקמח, אבקת האפיה הסוכר החום והסוכר הרגיל. 
  2. מערבבים את החמאה, המרגרינה, תמצית הוניל והקפה הנמס. מוסיפים לתערובת, מוסיפים גם את הביצים והאגוזים ולישים עד לקבלת בצק גס. 
  3. משמנים תבנית, יוצרים כדורים גסים ומניחים אותם על התבנית במרווחים גדולים. 
    אופים בחום בינוני כ 15-20 דקות , מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות ומניחים להצטננן.




חזרה