עוגיות קפה ואגוזים
/ מיה שקד
עוגיות פריכות ונפלאות לשבת בבוקר, קלות ומהירות להכנה.
|
חומרים (30 עוגיות)
|
3 כוסות קמח |
1 שקית אבקת אפייה |
2 ביצים |
75 גרם מרגרינה מומסת |
75 גרם חמאה מומסת |
150 גרם אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס |
1 כפית תמצית וניל |
1 כף קפה נמס מגורען |
3 כפות גדושות סוכר חום |
1/2 כוס סוכר |
אופן ההכנה |
- במערבל מערבבים את הקמח, אבקת האפיה הסוכר החום והסוכר הרגיל.
- מערבבים את החמאה, המרגרינה, תמצית הוניל והקפה הנמס. מוסיפים לתערובת, מוסיפים גם את הביצים והאגוזים ולישים עד לקבלת בצק גס.
- משמנים תבנית, יוצרים כדורים גסים ומניחים אותם על התבנית במרווחים גדולים.
אופים בחום בינוני כ 15-20 דקות , מוציאים כשהעוגיות עדיין רכות ומניחים להצטננן.
|
חזרה |