שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת קרמבו / איילה בנימיני


חומרים
לבצק:
6 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 חבילה פודינג שוקולד
4 כפות קמח
1 כף שמן
למילוי:
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 חבילה פודינג וניל
1 כוס חלב
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
6 כפות מים
2 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
  1. מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים במשך 2-3 דקות, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.מוסיפים את החלמונים, הפודינג, הקמח וכף השמן ומקפלים בעדינות.
  2. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ, מעבירים פנימה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות צלזיוס. מוציאים ומצננים.
  3. בקערה מקציפים את השמנת, הפודינג וכוס החלב. מצפים את העוגה.
  4. בקערה המונחת על סיר עם מים רותחים (באן מרי), ממיסים את השוקלד עם הקקאו הסוכר והמים.
  5. מורידים מהאש ומוסיפים 25 גרם מרגרינה. מצפים את העוגה. מצננים ומגישים.


חזרה