לביבות גריסי סויה
/ אורית ברטל
זה מתכון מדהים מגריסי סויה שאינו מזכיר בשר. הוא מכיל לפחות 23 גרם חלבון ב - 100 גרם לביבות.
|
חומרים (8 מנות)
|
200 גרם גריסי סויה 70% חלבון |
4 ביצים |
1/2 כוס קמח |
1 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצות |
2 בצלים |
שן שום כתושה |
מלח ופלפל שחור לפי הטעם |
פפריקה לפי הטעם |
כמון לפי הטעם |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- משרים את גריסי הסויה במים רותחים למשך 5 דקות. מסננים וסוחטים היטב.
- מרסקים במעבד מזון את הפטרוזיליה, הכוסברה, השום, הבצל והתבלינים. מערבבים עם גריסי הסויה. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים. מעבירים למקרר לשעה.
- יוצרים לביבות דקות ומטגנים בחום בינוני עד ההזהבה. אפשר להכין גם לביבות מתוקות ללא התבלינים ולבזוק סוכר או דבש.
|
חזרה |