שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פאתאי / מיקי ק.

על מנת שהמנה תצליח צריך לעבוד מהר

ולא לעלף את הירקות. הם צריכים לצאת קראנצ'ים.


חומרים (3 מנות)
1/2 חבילת אטריות אורז
1/4 כוס שמן
4 שיני שום כתושות
2 ביצים טרופות
1/4 כוס רוטב סויה
3 כפות גדושות סוכר חום
1 כוס ציר בשר או עוף (או מרק עוף)
1/4 כרוב לבן פרוס דק
1/4 חבילה נבטים סיניים
צרור בצל ירוק פרוס לטבעות
2 גזרים חתוכים למקלות דקים
אופן ההכנה
  1. משרים את אטריות האורז במשך 2 דקות במים רותחים. מסננים ומיבשים.
  2. מחממים את השמן בווק מעל להבה גבוהה. זורקים פנימה את השום. שופכים פנימה את הביצים ומקשקשים במהירות. מוסיפים רבע את הסויה, הסוכר החום, אטריות האורז וציר הבשר (אם אין אז אפשר להשתמש במרק מאבקת מרק).
  3. מצמצמים שלוש דקות או עד שהנוזלים מתאדים ולבסוף מוסיפים את כל הירקות שחתכנו מבעוד מועד לעוד הקפצה של שתי דקות ולא יותר.





חזרה