שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פסטה קר עם עגבניות, גבינה צפתית וזיתים / מאיה לקס

היות והגבינה והזיתים מלוחים אין צורך להשתמש במלח בעת בישול הפסטה. אבל שוב אם זה לא מספיק מלוח אז אפשר להוסיף מלח לפי הטעם.


חומרים (5 מנות)
חבילת (500 גרם) פסטה ברגים
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לרבעים
כ - 4 כפות שמן זית
1 כוס זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
150 גרם גבינה צפתית חתוכה לקוביות
2 כפות עלי אורגנו טריים וקצוצים
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה.
  2. כאשר הפסטה מוכנה, מקררים אותה מתחת לזרם מים. מעבירים לקערה ומוסיפים שמן זית עד שהפסטה נראית מבריקה, שומנית.
  3. מוסיפים את כל הירקות והגבינה שחתכנו מבעוד מועד. מערבבים ומניחים במקרר לכחצי שעה (שיתמזגו הטעמים) ואז אוכלים.


חזרה