שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת ביסקוויטים עם ציפוי שוקולד / מורן קלמפנר


חומרים
2 חבילות ביסקוויטים (פתי בר)
1 כוס חלב
1 חבילה שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קפה נמס
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
1/4 חבילת מרגרינה
2 כפות סוכר
5-6 כפות מים
1 כף קפה נמס
1 כפית תמצית רום
אופן ההכנה
  1. מכינים את הקרם: מקציפים ביחד את החלב, השמנת והפודינג עד לקבלת קרם עמיד.
  2. מערבבים את הקפה הנמס עם כוס מים, טובלים את הביסקויטים ומסדרים בתבנית מלבנית. כאשר תחתית התבנית מכוסה בביסקויטים, יוצקים מעל חצי מכמות הקרם, מסדרים מעל עוד שכבה של ביסקויטים ומעל את שארית הקרם.
  3. מרתיחים יחד את כל חומרי רוטב השוקולד ויוצקים מעל. מאחסנים במקרר.



חזרה