שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף בדבש / גלית אלביליה


חומרים (8 מנות)
8 שוקי עוף
3 בצלים קלופים ופרוסים
6 שיני שום קלופות
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
3 כפות גדושות דבש
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. שמים בקערה את כל החומרים, פרט לעוף, ומערבבים.
  2. מכניסים את העוף לתערובת ומערבבים. מכינים למקרר ומשרים את העוף בתערובת כל הלילה. 
  3. שמים את העוף בתבנית אפייה ושופכים את הרוטב עליו מכניסים לתנור שחומם מראש לבחום בינוני (180מעלות צלזיוס) כשעה או עד שהעוף משחים. אם רוצים אפשר להוסיף תפוחי אדמה לתערובת.



חזרה