|
|
|
|
עוף בדבש
/ גלית אלביליה
|
חומרים (8 מנות)
|
8 שוקי עוף |
3 בצלים קלופים ופרוסים |
6 שיני שום קלופות |
2 כפות אבקת מרק עוף |
2 כפות פפריקה מתוקה |
1 כפית פפריקה חריפה |
3 כפות גדושות דבש |
1/2 כוס יין לבן יבש |
מלח ופלפל שחור לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- שמים בקערה את כל החומרים, פרט לעוף, ומערבבים.
- מכניסים את העוף לתערובת ומערבבים. מכינים למקרר ומשרים את העוף בתערובת כל הלילה.
- שמים את העוף בתבנית אפייה ושופכים את הרוטב עליו מכניסים לתנור שחומם מראש לבחום בינוני (180מעלות צלזיוס) כשעה או עד שהעוף משחים. אם רוצים אפשר להוסיף תפוחי אדמה לתערובת.
| חזרה | | |