שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב לוקוס

מתכון של דודי כבודי מ"כל דג" בתל-אביב


חומרים
1 ק"ג פילה לוקוס ללא עור ועצמות, קצוץ דק
150 גרם פירורי לחם יפניים (פאנקו)
1‬ בצל גדול קצוץ
2‬ כפות נענע קצוצה ‭
2 כפות פטרוזיליה קצוצה ‭
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל חומרים ומשהים במקרר ל-1 שעה. צרים קציצות וצולים על הגריל כ-2 דקות מכל צד.‬

 

חזרה