שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חזה עוף ברוטב קטשופ, יין וסויה

מתכון של ענת חרוסט


חומרים (4 מנות)
8 חזה עוף, שטופים ופרוסים לעובי בינוני
למשרה:
5 כפות קטשופ
5 כפות שמן קנולה
1/4 כפית פלפל אנגלי גרוס
5 כפות יין אדום לקידוש
4 כפות רוטב סויה שחור מרוכז
כף שמן שומשום
2-3 כפות שמן קנולה להקפצה
אופן ההכנה
  1. להכין את המשרה בקערה עמוקה.
  2. לטבול היטב את החזה עוף במשרה ולהשהות אותו בתוכו במקרר למשך שעה כשהקערה מכוסה.
  3. לחמם מחבת טפלון על אש גבוהה.
  4. לצקת 2-3 כפות שמן קנולה למחבת.
  5. להכניס למחבת את החזה עוף ואת המשרה.
  6. לטגן על אש גבוהה במשך 2-3 דקות לכל צד.

חזרה