|
|
|
|
חזה עוף ברוטב קטשופ, יין וסויה
מתכון של ענת חרוסט
|
חומרים (4 מנות)
|
8 חזה עוף, שטופים ופרוסים לעובי בינוני |
למשרה: |
5 כפות קטשופ |
5 כפות שמן קנולה |
1/4 כפית פלפל אנגלי גרוס |
5 כפות יין אדום לקידוש |
4 כפות רוטב סויה שחור מרוכז |
כף שמן שומשום |
2-3 כפות שמן קנולה להקפצה |
אופן ההכנה |
- להכין את המשרה בקערה עמוקה.
- לטבול היטב את החזה עוף במשרה ולהשהות אותו בתוכו במקרר למשך שעה כשהקערה מכוסה.
- לחמם מחבת טפלון על אש גבוהה.
- לצקת 2-3 כפות שמן קנולה למחבת.
- להכניס למחבת את החזה עוף ואת המשרה.
- לטגן על אש גבוהה במשך 2-3 דקות לכל צד.
| חזרה | | |