|
|
|
|
פשטידת תירס
מתכון של אביב
|
חומרים (-4 מנות)
|
2 קופסאות שימורי תירס |
3 ביצים |
2 כפות קמח מלא או רגיל |
3 כפות מיונז |
בצק עלים |
שקית שומשום קטנה |
מלח ופלפל שחור לפי הטעם |
חבילת שמיר טרי, קצוץ דק |
מעט שמן לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- מערבלים במיקסר קופסה וחצי של שימורי תירס עם 2 ביצים ו-2 כפות מיונז, עד שנוצרת עיסה אחידה.
- מעבירים לקערה ומוסיפים לתערובת 2 כפות קמח ואת מחצית קופסאת השימורים.
- מערבבים בכף עץ, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מוסיפים את השמיר ומערבבים שוב.
- משמנים תבנית בגודל בינוני-קטן ועליה מניחים עלה של בצק עלים.
- שופכים על הבצק את התערובת ומניחים עליה עלה בצק נוסף.
- בעזרת מברשת מורחים על כל הבצק ביצה מעורבבת.
- מפזרים שומשום מעל.
- אופים בחום של 180 מעלות במשך שעה.
| חזרה | | |