שלח להדפסה  
כבושים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לימונים כבושים

מתכון של שושי


חומרים
20 לימונים צהובים קטנים
5-6 כפות מלח
2-3 כפיות פלפל חריף טחון (שאטה)
צנצנת שתכיל את כל הכמות בדחיסה
אופן ההכנה
  1. שוטפים היטב את הלימונים, חותכים אותם לארבע, אך לא עד הסוף (חיתוך כמו פרח, כשהתחתית עוד מחוברת).
  2. בקערה יבשה מערבבים את המלח עם הפלפל החריף וממלאים את חריצי הלימונים.
  3. דוחסים לתוך צנצנת וסוגרים.
  4. מדי יומיים מנערים את הצנצנת כך שהנוזלים שנוצרו יתערבבו ומעלה ומטה
  5. הלימונים מוכנים לאכילה לאחר שבוע עד 10 ימים.

חזרה