שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות עוף ועשבי תיבול

מתכון של נועה


חומרים (20 קציצות)
500 גרם בשר עוף טחון
500 גרם בשר עגל טחון
צרור פטרוזיליה ו/או כוסברה
1 כרשה
בצל גדול
כף גדושה אבקת מרק עוף
כף מחוקה מלח
קורט פלפל
קורט פפריקה
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
  1. קוצצים את הבצל ועשבי התיבול במעבד מזון ומוסיפים לבשר.
  2. מוסיפים תבלינים, ביצים ופירורי הלחם.
  3. מערבבים לעיסה, יוצרים קציצות ומטגנים בשמן זית.
חזרה