שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קפרזה - פנצנלה

מתכון של פז רוטנברג


המרכיבים:

5 פרוסות לחם כפרי, חתוכות לקוביות

6 עגבניות חלוטות, חתוכות לקוביות

6 כדורי מוצרלה, חתוכים לקוביות

כפית מיץ לימון

שתי כפות שמן זית

אורגנו טרי קצוץ

בזיליקום טרי קצוץ

בצל סגול בינוני חתוך לקוביות

מלח ופלפל לבן

 

אופן ההכנה:

  1. לאחר שכל המצרכים חתוכים ומוכנים מקפיצים את הכל בקערה ומגישים.

 

 

חזרה