|
|
|
|
סלט תחתיות ארטישוק
/ אבי
|
חומרים (4 מנות)
|
400 גרם תחתיות ארטישוק קפואות |
חצי לימון |
כפית שטוחה כמון |
כף גדושה פפריקה מתוקה |
1/2 כף פפריקה חריפה |
4 שיני שום |
1/2 כוס שמן |
2 כפיות שטוחות מלח |
אופן ההכנה |
- מפשירים את התחתיות, שוטפים היטב, חותחים לקוביות ומניחים בקערה.
- שוטפים היטב את הלימון וחותחים לקוביות. מוסיפים לקערה.מוסיפים גם את הכמון, הפפריקה המתוקה והחריפה, השום, השמן והמלח. מערבבים היטב.
- מעבירים לסיר ומניחים על להבה קטנה מבשלים עד שהתחתיות רכות. מגישים קר.
| חזרה | | |