שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תחתיות ארטישוק / אבי


חומרים (4 מנות)
400 גרם תחתיות ארטישוק קפואות
חצי לימון
כפית שטוחה כמון
כף גדושה פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
4 שיני שום
1/2 כוס שמן
2 כפיות שטוחות מלח
אופן ההכנה
  1. מפשירים את התחתיות, שוטפים היטב, חותחים לקוביות ומניחים בקערה.
  2.  שוטפים היטב את הלימון וחותחים לקוביות. מוסיפים לקערה.מוסיפים גם את הכמון, הפפריקה המתוקה והחריפה, השום, השמן והמלח. מערבבים היטב.
  3. מעבירים לסיר ומניחים על להבה קטנה מבשלים עד שהתחתיות רכות. מגישים קר.


חזרה