|
|
|
|
גראטן תפוחי אדמה
/ כרמית שיפר
|
חומרים (5 מנות)
|
4 תפוחי אדמה פרוסים דק |
1 בצל קצוץ |
1 מיכל שמנת מתוקה |
50 גרם חמאה רכה |
אגוז מוסקט |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- משמנים תבנית פיירקס, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ומפזרים מעל את הבצל
- בקערה, מערבבים את השמנת המתוקה, החמאה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ושופכים על התפו"א.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס עד שהמאפה מזהיב.
אם רוצים, אפש להוסיף בטטה ולהחליף את הבצל היבש בבצל ירוק.
| חזרה | | |