שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גראטן תפוחי אדמה / כרמית שיפר


חומרים (5 מנות)
4 תפוחי אדמה פרוסים דק
1 בצל קצוץ
1 מיכל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה רכה
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. משמנים תבנית פיירקס, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ומפזרים מעל את הבצל
  2. בקערה, מערבבים את השמנת המתוקה, החמאה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ושופכים על התפו"א.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס עד שהמאפה מזהיב.

    אם רוצים, אפש להוסיף בטטה ולהחליף את הבצל היבש בבצל ירוק.


חזרה