שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט כרוב סגול / אילן לוין


חומרים
1 כרוב סגול בינוני
4 כפות חומץ הדרים
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
2-3 כפות שמן מזולה
2-3 כפיות מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. בעזרת סכין, קוצצים את הכרוב לרצועות ארוכות ודקות. אפשר גם במעבד מזון בלהב לחיתוך סלט בינוני (לא בסכין הקיצוץ הראשית).
  2. מערבבים את כל החומרים בכלי אחסון ומנערים היטב. מאחסנים במקרר או בטפרטורת החדר כשעתיים לפחות עד שכל החומרים ירככו את הכרוב.
  3. מגישים עם טחינה טריה (בצלוחית נפרדת) ופיתות חמות.
  4. גיוונים: לקצוץ פטרוזליה טריה, או מנטה דק דק ולערבב לפני ההגשה. נשמר במקרר כיומיים.

חזרה