כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק
/ יפית
מומלץ וטעים להגיש חם על מצע של חסה ועלי רוקט קצוצים. ההכנה מהירה: 25-30 דקות לכל היותר.
|
חומרים (4 מנות)
|
10 כנפי עוף מנוקות |
5 שיני שום כתושות |
1 כף שמן |
3-4 כפות רוטב צ'ילי מתוק -חריף |
1 כף רוטב סויה |
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה |
1/2 כפית אבקת מרק עוף |
1/4 כפית פלפל שחור טחון |
אופן ההכנה |
- מחלקים את הכנפיים לשתי חתיכות. מחממים את השמן במחבת, ומטגנים עד שהן מזהיבות.
- מוסיפים את השום, רוטב הצ'ילי והסויה ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5.
- מוסיפים את התבלינים מביאים את הרוטב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 10-15 דקות.
|
חזרה |