שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פירות / איילת בן-יוסף

סלט פירות טוב עומד על שלושה דברים: אלכוהול, חיתוך ומיץ. את הצימוקים אנחנו משכרים באלכוהול - לא חשוב איזה, מה שיש בבית ומה שאתם אוהבים (נסו ללכת על ליקר קפה). החיתוך צריך להיות דק-דק, כמו בסלט ירקות ערבי והמיץ צריך להיות מתוק - למשל מיץ של שימורי אננס או מיץ מתפוזים בשלים - כך לא צריך להוסיף סוכר בכלל. פירות יבשים הם תוספת מבורכת ואם הם נראים קצת יבשים מדי - תמיד אפשר להוסיף אותם לצימוקים המשכשכים באלכוהול.


חומרים (4 מנות)
3 אפרסמונים
3 קיווי
3 תפוחי עץ מוזהבים
1 חבילה קטנה צימוקים כהים
1 בננה
2 תותים
1 תפוז
אופן ההכנה
את הצימוקים משרים באלכוהול (אני השרתי במעט וודקה) לשעה-שעתיים לפני ההרכבה. את הפירות, קוצצים דק-דק, ומוסיפים מעט מיץ מתוק (אני הוספתי מיץ מחצי תפוז). נותנים לסלט לנוח לפחות שעה לפני ההגשה.


חזרה