|
|
|
|
סלט הרינג
/ פיליס גלזר
|
חומרים (6 מנות)
|
4 פילטים של "שמאלץ הרינג" כבושים בשמן, חתוכים לקוביות גדולות |
1 בצל אדום חתוך לרצועות דקות |
1 כפית צלפים קצוצים |
2 תפוחי עץ גרנד-סמיט מקולפים,חצויים ופרוסים דק |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
לרוטב:מיץ מלימון אחד |
1 כף מיונז |
קצת פחות מ-1/2 כוס שמנת חמוצה |
1/4 ו-1/2 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים, או אגוזי לוז קטנטנים קלויים |
אופן ההכנה |
בקערה בינונית, מערבבים בצל, צלפים, תפוחים ופטרוזיליה. בקערה קטנה, בעזרת מטרפת יד, טורפים מיץ לימון, מיונז ושמנת חמוצה. מוסיפים לתערובת הבצל. בוחשים-מקפלים פנימה את ההרינג ואגוזי המלך בעדינות, מכסים ומעמידים בצד 60 דקות לפני ההגשה.
| חזרה | | |