שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תערובת קציצות בסיסית / בני סיידא, מתוך הספר "קציצות"


חומרים (4 מנות)
600 גרם בשר בקר טחון (צוואר, שריר, פלדה, צלעות)
1 בצל גדול, מגורר גס
1 תפוח אדמה קלוף ומגורר דק
1 ביצה
2 פרוסות לחם ישן, ללא קרום, שרויות במים וסחוטות או 3-4 כפות פירורי לחם
1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כפית גדושה בהרט (תערובת תבלינים לקציצות)
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
  1. שמים בקערה את כל המרכיבים, פרט לשמן, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה. משהים לשעה לספיגת הטעמים.
  2. צרים מהתערובת 16 קציצות עגולות או מאורכות, ומטגנים בשמן חצי-עמוק (שמגיע עד לגובה חצי קציצה) עד להשחמה.



חזרה