|
|
|
|
תערובת קציצות בסיסית
/ בני סיידא, מתוך הספר "קציצות"
|
חומרים (4 מנות)
|
600 גרם בשר בקר טחון (צוואר, שריר, פלדה, צלעות) |
1 בצל גדול, מגורר גס |
1 תפוח אדמה קלוף ומגורר דק |
1 ביצה |
2 פרוסות לחם ישן, ללא קרום, שרויות במים וסחוטות או 3-4 כפות פירורי לחם |
1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים |
1 כפית גדושה בהרט (תערובת תבלינים לקציצות) |
מלח ופלפל שחור טחון טרי |
שמן לטיגון חצי עמוק |
אופן ההכנה |
- שמים בקערה את כל המרכיבים, פרט לשמן, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה. משהים לשעה לספיגת הטעמים.
- צרים מהתערובת 16 קציצות עגולות או מאורכות, ומטגנים בשמן חצי-עמוק (שמגיע עד לגובה חצי קציצה) עד להשחמה.
| חזרה | | |