שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כדורי שוקולד / שניר שושני


חומרים
500 גרם ביסקוויטים מרוסקים
1 כוס סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כוס מים
150 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות
מעט תמצית וניל
אופן ההכנה
  1. טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון ומעבירים לקערה.
  2. מערבבים את הסוכר והקקאו בסיר, מוסיפים את המים ותמצית הוניל ומבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב - עד שרותח. מסירים מהאש, מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה.
  3. יוצקים את רוטב השוקולד על הביסקוויטים הטחונים ומערבבים.
  4. בשלב זה אפשר להכין כדורי שוקולד או נקניק שוקולד - שמים חלק מהתערובת על נייר אפיה ומגלגלים לנקניק, מכניסים למקפיא לשעתיים. מוצאים ופורסים פרוסות.
חזרה