שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת איטריות בגבינות מעולה / שרונה


חומרים (5 מנות)
1 חבילה אטריות רחבות של אסם (גדולה)
1 גביע גבינה לבנה 5% (אפשר גם יותר)
300 גרם גבינה מלוחה מגורדת
300 גרם גבינה צהובה מגורדת
קורט מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל אדום
1 בצל
1 קופסת פטריות חתוכות
קצת מרק עוף
אופן ההכנה
  1. שמים בסיר את האטריות , מביאים לרתיחה עד שהאטריות מתבשלות בערך 15 דקות.
  2. מסננים ושמים בקערה גדולה. מטגנים במחבת את הבצל עם הפטריות עד להשחמה מלאה ומוסיפים לקערה של האטריות, מוסיפים את הגבינות ואת שאר התבלינים וכמובן את הביצים מערבבים ומכניסים לתנור לחום של כ- 150 מעלות
  3. לאחר שהפשטידה מוכנה אך לפני שמוציאים מהתנור מוסיפים קצת גבינה צהובה עד להשחמה ובתיאבון.



חזרה