|
|
|
|
סלט עלי מנגולד
/ יוהי כהן
|
חומרים
|
2 חבילות עלי מנגולד |
6 שיני שום קלופות וקצוצות דק |
כפית כמון |
כפית פפריקה |
קורט מלח |
4 כפות שמן קנולה |
מיץ מחצי לימון |
אופן ההכנה |
- שוטפים ומנקים את עלי המנגולד. חוצים את העלים, מניחים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות. מסננים.
- מניחים את העלים על קרש חיתוך וחותכים לחתיכות קטנות.
- מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום והתבלינים ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים וממשיכים לטגן, על להבה נמוכה כ-10 דקות. יוצקים את מיץ הלימון ובוחשים. מגישים חם, או קר.
| חזרה | | |