שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט עלי מנגולד / יוהי כהן


חומרים
2 חבילות עלי מנגולד
6 שיני שום קלופות וקצוצות דק
כפית כמון
כפית פפריקה
קורט מלח
4 כפות שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  1. שוטפים ומנקים את עלי המנגולד. חוצים את העלים, מניחים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות. מסננים.
  2. מניחים את העלים על קרש חיתוך וחותכים לחתיכות קטנות.
  3. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום והתבלינים ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים וממשיכים לטגן, על להבה נמוכה כ-10 דקות. יוצקים את מיץ הלימון ובוחשים. מגישים חם, או קר.
חזרה