עוגיות שקדים ושוקולד
/ מתוך הספר 'טעם של פסח' מאת אביגיל מייזליק
זמן הכנה: 20 דקות
זמן אפייה: 10 דקות לכל תבנית
|
חומרים (25 מנות)
|
3 חלבונים |
2 שקיות (200 גרם) אבקת סוכר |
200 גרם שקדים טחונים |
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק |
2 תבניות התנור, מרופדות בנייר אפייה משומן |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום נמוך (140 צ.). מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר. מקפלים פנימה את השקדים והשוקולד לקבלת תערובת אחידה.
- בעזרת כפית או שק זילוף (אפשר גם להכניס לניילון ולגזור את הקצה) מערימים עוגיות בצורת גבעות קטנות על נייר האפייה שבתבנית. אופים כ-10 דקות, עד שקצות העוגיות משחימים. מוציאים ומצננים.
|
חזרה |