שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שניצל סינטה בקר / אבי שטייניץ


חומרים (4 מנות)
600 גרם סינטה בקר מיושנת היטב, פרוסה ל 8 פרוסות דקות
לציפוי:
3 ביצים טרופות
פירורי לחם (אפשר להחליף שליש מפירורי הלחם בגבינת פרמזן מגוררת דק)
מלח ופלפל שחור גרוס
אורגנו יבש
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
  1. משטחים את פרוסות הבשר בפטיש בשר. מצפים בקמח, בביצה ובפירורי לחם.
  2. מטגנים בשמן חם משני הצדדים עד שהשניצלים מזהיבים. אפשר להגיש על סלט אורוגלה (גרגיר רוקט) מתובל בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

חזרה