|
|
|
|
שניצל סינטה בקר
/ אבי שטייניץ
|
חומרים (4 מנות)
|
600 גרם סינטה בקר מיושנת היטב, פרוסה ל 8 פרוסות דקות |
לציפוי: |
3 ביצים טרופות |
פירורי לחם (אפשר להחליף שליש מפירורי הלחם בגבינת פרמזן מגוררת דק) |
מלח ופלפל שחור גרוס |
אורגנו יבש |
שמן לטיגון חצי עמוק |
אופן ההכנה |
- משטחים את פרוסות הבשר בפטיש בשר. מצפים בקמח, בביצה ובפירורי לחם.
- מטגנים בשמן חם משני הצדדים עד שהשניצלים מזהיבים. אפשר להגיש על סלט אורוגלה (גרגיר רוקט) מתובל בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
| חזרה | | |