|
|
|
|
סלט פסטה עם ירקות ועלי תרד מטוגנים
|
חומרים (6 מנות)
|
500 גרם פסטה בצורת סלילים או קונכיות |
1/4 כוס שמן זית |
1 חציל גדול |
2 קישואים (רצוי זוקיני) |
1 פלפל אדום |
1 פלפל ירוק |
1 פלפל צהוב |
שמן לטיגון עמוק |
250 גרם עלי תרד קטנים וטריים |
250 גרם גבינת פטה מפוררת |
150 גרם זיתים שחורים מגולענים ופרוסים, או צימוקי זיתים |
1/2 כוס עירית קצוצה |
1/2 כוס עלי ריחן קצוצים |
4 שיני שום קצוצות |
מלח ופלפל שחור טחון |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים היטב, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות מהשמן ומערבבים.
- חותכים את החציל לקוביות, פורסים את הקישואים, מנקים את הפלפלים מגרעינים וגידים וחותכים לרצועות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים כל ירק בנפרד עד שמזהיב ומוסיפים לקערה.
- מטגנים את עלי התרד כדקה ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |