שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מטבוחה מרוקנית / בני סיידא


חומרים
1/2 כוס שמן
4 פלפלים ירוקים בהירים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים חריפים קצוצים
3 ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
8 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  1.  מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את שני סוגי הפלפלים ומטגנים 10 דקות. 
  2. מוסיפים את העגבניות והשום, ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה וסוכר. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות על להבה גבוהה.
  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה. לקראת סיום הבישול מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד של הנוזלים מתאדים ומתקבל סלט סמיך מאוד. מסירים מהאש ומצננים. מעבירים לקופסה סגורה ומאחסנים במקרר. מגישים למחרת.


חזרה