שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק בטטה מוקרם


חומרים (4 מנות)
1/2 1 כוסות בטטה חתוכה לקוביות
מים כדי כיסוי הבטטה בסיר
1 כף חמאה
1 כף קמח
1/2 1 כפיות מלח
1/4 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
1/8 כפית קינמון
1/8 כפית אגוז מוסקט טחון
1 כף טימין
1 כף סוכר חום
1/2 1 כוסות מרק עוף אפשר מאבקה אבל רק של 'קנור', או מים
1 כוס חלב
אופן ההכנה
  1.  מבשלים את הבטטה בסיר עם מי הבישול במשך 20-30 דקות. מסננים. 
  2. במעבד מזון טוחנים יחד את הבטטה המבושלת, החמאה, הקמח, התבלינים, הסוכר ומרק העוף או המים. מעבדים למחית חלקה.
  3. מעבירים את התערובת לסיר. מוסיפים את החלב, ומביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים מיד.


חזרה