שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרם פרש / מיקה גולדמן


חומרים
1 ליטר שמנת מתוקה
3 כפות גדושות יוגורט פשוט של תנובה- זה עם הפרחים הירוקים, בשום אופן לא דנונה
אופן ההכנה
  1.  מחממים את השמנת בסיר לחום של 45 מעלות צלזיוס (בודקים עם טרמומטר). 
  2. כשהשמנת מגיעה לחום הרצוי,מכבים את האש ומדללים את היוגורט בשלוש כפות מהשמנת. שופכים את היוגורט המדולל לתוך ומערבבים היטב.
  3. מכסים את הסיר בבד נושם (חיתול או מגבת מטבח- חשוב שהם לא יהיו סינטטיים). מעמידים בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות. אם מאוד חם בחוץ משאירים רק למשך הלילה.

    הקרם נשמר במקרר שבוע
חזרה