שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב טרטר / ynet

הרוטב מתאים לדגים או ירקות.


חומרים
1 כוס מיונז
1/4 כוס שמיר קצוץ
3 כפות בצל ירוק קצוץ
1 כף צלפים כבושים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות מיץ לימון טרי
1 כפית חרדל דיז'ון
1/2 כפית טרגון יבש
1/2 כפית רוטב וורסטרשייר (לא חובה)
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה. מאחסנים במקרר, הרוטב ישמר עד יומים בקרור.
חזרה