שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת כרובית / שירי סער


חומרים (4 מנות)
1 כרובית מפורקת לפרחים
4 כפות קמח תופח מאליו
4 כפות גדושות מיונז
4 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח ופלפל
פרורי לחם
מרגרינה או חמאה לשימון התבנית
אופן ההכנה
  1. שמים את הכרובית בסיר, מכסים במים ומבשלים עד שהיא רכה, אבל לא רכה מדי.
  2. בינתיים, מערבבים ביצים, קמח, מיונז, אבקת מרק, מלח ופלפל.
  3. משמנים תבנית (לא גדולה מידי) ומפזרים פרורי לחם. כשהכרובית רכה חותכים אותה ומפזרים בתבנית.
  4. יוצקים מעל את הבלילה בצורה אחידה.
  5. אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם לחום בינוני.
חזרה