1.
הבשר לא מבושל קודם?
(04.03.03)
2.
נעמי-תודה רבה לך.
אדית
(11.03.03)
3.
לצמחונים
עופר
(15.03.03)
4.
עלי גפן טריים
דבי
, השרון
(02.05.03)
5.
זה מדהים!
אורי
, ת"א
(27.07.03)
6.
אפשר גם עם עלי חובזה
שרית
(12.02.04)
7.
כן מבשלים ת'בשר ו...
סוסו
, חיפה
(21.02.04)
8.
שריתתת.....
סוסו
, חיפה
(21.02.04)
9.
הצעת שיפור
omri
(24.04.04)
10.
הכי כיף-עלים טריים
אריאל
, שרון
(05.06.04)
11.
איפה הלימון , זה כל הטעם
(לת)
עירקית
(04.01.05)
12.
עלי גפן טריים
דינה
, צופים
(28.04.05)
13.
עלי גפן ממולאים בנוסח רומני עדין ומטריף, סוף הדרך.
מרים
, צפון
(10.05.05)
14.
ל-13. ניסיתי תמתכון הרומני והוא פשוט גועלי
(16.08.06)
15.
אצלנו קראנו לזה לחם ציפורים לא ערבים
(לת)
מיכל
(02.05.08)
16.
את האורז מבשלים לפני?
(לת)
רויטל
, נס ציונה
(03.09.08)
17.
זה אוכל ערבי- לא פלא שזה טעים
אחמד
, יפו
(18.11.08)
18.
אכן עונה עלי הגפן התחילה
עלה גפן
, תל אביב
(04.06.09)
19.
עלי גפן ממולאים
אסנת
, גליל מערבי
(14.08.09)
20.
מעולה מעולה מעולה
המממ....
(11.11.09)
21.
אוכל רומני..גועלי?
שרונה
(31.07.10)