1. 
הבשר לא מבושל קודם?
 (04.03.03)
2. 
נעמי-תודה רבה לך.
אדית  (11.03.03)
3. 
לצמחונים
עופר  (15.03.03)
4. 
עלי גפן טריים
דבי ,  השרון  (02.05.03)
5. 
זה מדהים!
אורי ,  ת"א  (27.07.03)
6. 
אפשר גם עם עלי חובזה
שרית  (12.02.04)
7. 
כן מבשלים ת'בשר ו...
סוסו ,  חיפה  (21.02.04)
8. 
שריתתת.....
סוסו ,  חיפה  (21.02.04)
9. 
הצעת שיפור
omri  (24.04.04)
10. 
הכי כיף-עלים טריים
אריאל ,  שרון  (05.06.04)
11. 
איפה הלימון , זה כל הטעם  (לת)
עירקית  (04.01.05)
12. 
עלי גפן טריים
דינה ,  צופים  (28.04.05)
13. 
עלי גפן ממולאים בנוסח רומני עדין ומטריף, סוף הדרך.
מרים ,  צפון  (10.05.05)
14. 
ל-13. ניסיתי תמתכון הרומני והוא פשוט גועלי
 (16.08.06)
15. 
אצלנו קראנו לזה לחם ציפורים לא ערבים  (לת)
מיכל  (02.05.08)
16. 
את האורז מבשלים לפני?  (לת)
רויטל ,  נס ציונה  (03.09.08)
17. 
זה אוכל ערבי- לא פלא שזה טעים
אחמד ,  יפו  (18.11.08)
18. 
אכן עונה עלי הגפן התחילה
עלה גפן ,  תל אביב  (04.06.09)
19. 
עלי גפן ממולאים
אסנת ,  גליל מערבי  (14.08.09)
20. 
מעולה מעולה מעולה
המממ....  (11.11.09)
21. 
אוכל רומני..גועלי?
שרונה  (31.07.10)