1. 
אפשר גם לנסות
צפוני  (05.04.03)
2. 
מתכוון מדהים
אריאלה ,  ירושלים  (23.03.04)
3. 
כרישה
גלי  (23.03.04)
4. 
אל תדברו בקודים- תגידו שזה פרסה!  (לת)
מאי  (23.03.04)
5. 
כשאתם אומרים החלק הלבן
רונית ,  תל אביב  (23.03.04)
6. 
לביבות פראסה
רג'ין  (23.03.04)
7. 
האם אפשר תפוח אדמה במקום בשר
צמחונית  (23.03.04)
8. 
אפשר גם בתנור במקום לטגן!!!  (לת)
דנה  (23.03.04)
9. 
תשובה לצמחונית
צמחונית 1  (24.03.04)
10. 
מסכימה עם רג'ין
לא חשוב  (24.03.04)
11. 
אפשר עם תפוח אדמה
הבולגריה  (24.03.04)
12. 
לרונית - חלק לבן
בולגריה  (24.03.04)
13. 
למי יש רעיון מה לעשות עם החלק הירוק של הכרישה???  (לת)
שלי ,  ראשל"צ  (24.03.04)
14. 
לסחוט לימון כשאוכלים. נפלא  (לת)
שרון ,  תל אביב  (24.03.04)
15. 
למה פסח? אני מכין את זה כל השנה+טיפ
שלומי ,  ירושלים  (24.03.04)
16. 
לצמחונית ולכולם
רפי ,  ת"א  (24.03.04)
17. 
שאלה למי שיכול לעזור
עומרי  (24.03.04)
18. 
בקשר לכמות הביצים במתכון
ט.  (24.03.04)
19. 
האם אפשר גם כפשטידה ?
נורית ,  בת-ים  (24.03.04)
20. 
במתכון הבולגרי משתמשים בכל
מתכון בולגרי  (24.03.04)
21. 
אכן מעולות - גם בגירסא צמחונית
טלי  (26.03.04)
22. 
לעומרי- בקשר לכרישה
אניה  (27.03.04)
23. 
אח, אח, אח, כמה נהנינו, תודה  (לת)
שרון ,  ת"א  (29.03.04)
24. 
לעומרי
שחם  (29.03.04)
25. 
נהדר כפשטידה
מיקי  (07.04.04)
26. 
נהדר
איזה ,  יופי  (08.04.04)
27. 
לעומרי - תשובה לשאלתך
אושרת  (12.11.04)
28. 
קציצות פראסה או פריטדיקה דה פראסה
יהודית  (06.04.05)
29. 
קציצות כרישה
ריקי כהן ,  מיאמי . ארצות הברית  (10.04.05)
30. 
מה עושים עם החלק הירוק
פנינה ,  מרכז  (13.04.05)
31. 
השם בעברי הוא: "כ ר י ש ה", מובן לכולם? חחחחח  (לת)
אני  (21.04.05)
32. 
תגובה ל-13
אילנה  (30.10.05)
33. 
אפשר בהחלט וגם טעים מאוד
תגובה ל-19  (08.04.06)
34. 
פשוט לזרוק לפח  (לת)
ל-13  (08.04.06)
35. 
בצל עם בצל
דליה ,  תל אביב  (05.10.06)
36. 
לשומרי משקל
רגינה ,  רמת גן  (15.03.07)
37. 
טעים מאוד
רחלי  (27.01.08)
38. 
מקצה שפורים
חיה ,  יפו  (12.09.08)