1.
אפשר גם לנסות
צפוני
(05.04.03)
2.
מתכוון מדהים
אריאלה
, ירושלים
(23.03.04)
3.
כרישה
גלי
(23.03.04)
4.
אל תדברו בקודים- תגידו שזה פרסה!
(לת)
מאי
(23.03.04)
5.
כשאתם אומרים החלק הלבן
רונית
, תל אביב
(23.03.04)
6.
לביבות פראסה
רג'ין
(23.03.04)
7.
האם אפשר תפוח אדמה במקום בשר
צמחונית
(23.03.04)
8.
אפשר גם בתנור במקום לטגן!!!
(לת)
דנה
(23.03.04)
9.
תשובה לצמחונית
צמחונית 1
(24.03.04)
10.
מסכימה עם רג'ין
לא חשוב
(24.03.04)
11.
אפשר עם תפוח אדמה
הבולגריה
(24.03.04)
12.
לרונית - חלק לבן
בולגריה
(24.03.04)
13.
למי יש רעיון מה לעשות עם החלק הירוק של הכרישה???
(לת)
שלי
, ראשל"צ
(24.03.04)
14.
לסחוט לימון כשאוכלים. נפלא
(לת)
שרון
, תל אביב
(24.03.04)
15.
למה פסח? אני מכין את זה כל השנה+טיפ
שלומי
, ירושלים
(24.03.04)
16.
לצמחונית ולכולם
רפי
, ת"א
(24.03.04)
17.
שאלה למי שיכול לעזור
עומרי
(24.03.04)
18.
בקשר לכמות הביצים במתכון
ט.
(24.03.04)
19.
האם אפשר גם כפשטידה ?
נורית
, בת-ים
(24.03.04)
20.
במתכון הבולגרי משתמשים בכל
מתכון בולגרי
(24.03.04)
21.
אכן מעולות - גם בגירסא צמחונית
טלי
(26.03.04)
22.
לעומרי- בקשר לכרישה
אניה
(27.03.04)
23.
אח, אח, אח, כמה נהנינו, תודה
(לת)
שרון
, ת"א
(29.03.04)
24.
לעומרי
שחם
(29.03.04)
25.
נהדר כפשטידה
מיקי
(07.04.04)
26.
נהדר
איזה
, יופי
(08.04.04)
27.
לעומרי - תשובה לשאלתך
אושרת
(12.11.04)
28.
קציצות פראסה או פריטדיקה דה פראסה
יהודית
(06.04.05)
29.
קציצות כרישה
ריקי כהן
, מיאמי . ארצות הברית
(10.04.05)
30.
מה עושים עם החלק הירוק
פנינה
, מרכז
(13.04.05)
31.
השם בעברי הוא: "כ ר י ש ה", מובן לכולם? חחחחח
(לת)
אני
(21.04.05)
32.
תגובה ל-13
אילנה
(30.10.05)
33.
אפשר בהחלט וגם טעים מאוד
תגובה ל-19
(08.04.06)
34.
פשוט לזרוק לפח
(לת)
ל-13
(08.04.06)
35.
בצל עם בצל
דליה
, תל אביב
(05.10.06)
36.
לשומרי משקל
רגינה
, רמת גן
(15.03.07)
37.
טעים מאוד
רחלי
(27.01.08)
38.
מקצה שפורים
חיה
, יפו
(12.09.08)