1. 
זקוק לכמה הבהרות
ברק  (14.04.03)
2. 
על איזה תבניות מדובר
אביחי  (15.04.03)
3. 
תשובה ל-2
תמר  (15.04.03)
4. 
פצצה של עוגה - שווה  (לת)
נורית ,  ת"א  (28.04.03)
5. 
בעיה..
 (01.07.03)
6. 
עוגה מעולה
טל ,  חיפה  (12.08.03)
7. 
שאלה לגבי המתכון???
ester ,  kfar-saba  (17.09.03)
8. 
שאלה
 (15.04.04)
9. 
תגובה ל2
עדי  (10.07.04)
10. 
קרם אנגליז
פרח ,  חיפה  (07.09.04)
11. 
לא ברור
ים ,  כפר סבא  (27.09.05)
12. 
"קרם אנגליז" =בפלצנות, בעברית רפרפת ביצים  (לת)
באנגלית CUSTARD ,  המתכון מובא בכתבה  (22.07.06)
13. 
להוסיף חלב רותח לביצים ?! זה קרם מקושקשת?!  (לת)
מיכל  (22.07.06)
14. 
מוס שוקולד פשוט וטעים על בסיס נוטלה
לפשט מתכונים  (23.07.06)
15. 
וואאוו נשמע טוב איפה אני יכול לאכול בלי להכין:)  (לת)
נישא ברוח  (23.07.06)
16. 
תשובה למיכל, תגובה 13
שירה  (23.07.06)
17. 
למיכל מתגובה 13
מיכל עוגות ועוד  (23.07.06)
18. 
עוגה מעולה!!
נועה ,  ירושלים  (04.01.08)
19. 
אני מכין את העוגה הזאת בכל לילי סדר מאז שפורסמה - מעולה!!!!
 (24.03.10)