1.
ניראה טעים, מבטיחה לנסות.
(לת)
שני
(09.05.03)
2.
עוגה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!
ניצה
, צפון
(11.05.03)
3.
עוגת שכבות
ג
(16.05.03)
4.
סוכר דמררה...
מעיין
(21.06.03)
5.
סוכר דמררה...
גלית
, צפון
(04.07.03)
6.
תגובה
(11.10.03)
7.
האם אפשר להחליף את הסוכר לסוכר לבן?
(לת)
מיכל
, מרכז
(24.02.04)
8.
זו היא עוגת הקרמבו הידועה....
(לת)
שרון
(26.03.04)
9.
עוגה מעולה!!!
ספיר
(02.06.04)
10.
הכי טוב!!!
יפעת מידן
, צפון
(04.03.05)
11.
אני עכשיו מכינה את זהה..!!
(לת)
מקווה שיצא טעים
, ומבטיחה לדווח
(15.09.05)
12.
הסוכר החום הכרחי?
(לת)
ליאת
, שדרות
(17.12.05)
13.
יצא חבל על הזמן!
ליאת
, שדרות
(18.12.05)
14.
טיפוסי...
יערית
, שדרות
(18.12.05)
15.
איפה הקמח? עוגה בלי קמח?
לילך
, ב"ש
(14.01.06)
16.
מה זה חום בינוני ? 180-190?
(לת)
אומהה
, קריות
(01.04.06)
17.
סוכר דמררה זה...
ימית
, קריות
(17.06.06)
18.
אין צורך בקמח.
ימית
, קריות
(17.06.06)
19.
חום בינוני לשואלת זה... 180 מעלות
(לת)
ימית
, קריות
(17.06.06)
20.
כמה שכבות כדאי לעשות?
(לת)
לינה
, גוש שגב
(29.06.06)
21.
איפה השכבות?
א.ב
, אשדוד
(08.08.06)
22.
מדהים
דיקלה
(10.11.06)
23.
זו לא עוגה
יפית
(18.11.06)
24.
עוגת שכבות0שיפור קטן
יעל
, גבעתיים
(29.11.06)
25.
רק מחמאות
רונית
, מרכז
(03.02.07)
26.
לא נראה לי שהצליח לי
גלי ממודיעין
(02.05.07)
27.
עוגה טעימה מאוד וקלה - שדרוג קטן לבצק
נגה
, דרום
(07.09.07)
28.
עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה!
(לת)
ממליץ בחום
(12.01.08)
29.
בהחלט עוגה קלה, טובה וטעימה
(לת)
dd
, מרכז
(10.08.08)
30.
טוב אני ינסה מקווה שיצא טוב...
(לת)
אלה
, ...
(27.09.08)
31.
תשובה לגלי ממודעין
מריאנה
, לוד
(12.04.09)
32.
מעולה!!!
מירי
(30.08.09)
33.
כנסו כנסו!
נועה
, באר יעקב
(28.04.10)