1. 
ניראה טעים, מבטיחה לנסות.  (לת)
שני  (09.05.03)
2. 
עוגה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!
ניצה ,  צפון  (11.05.03)
3. 
עוגת שכבות
ג  (16.05.03)
4. 
סוכר דמררה...
מעיין  (21.06.03)
5. 
סוכר דמררה...
גלית ,  צפון  (04.07.03)
6. 
תגובה
 (11.10.03)
7. 
האם אפשר להחליף את הסוכר לסוכר לבן?  (לת)
מיכל ,  מרכז  (24.02.04)
8. 
זו היא עוגת הקרמבו הידועה....  (לת)
שרון  (26.03.04)
9. 
עוגה מעולה!!!
ספיר  (02.06.04)
10. 
הכי טוב!!!
יפעת מידן ,  צפון  (04.03.05)
11. 
אני עכשיו מכינה את זהה..!!  (לת)
מקווה שיצא טעים ,  ומבטיחה לדווח  (15.09.05)
12. 
הסוכר החום הכרחי?  (לת)
ליאת ,  שדרות  (17.12.05)
13. 
יצא חבל על הזמן!
ליאת ,  שדרות  (18.12.05)
14. 
טיפוסי...
יערית ,  שדרות  (18.12.05)
15. 
איפה הקמח? עוגה בלי קמח?
לילך ,  ב"ש  (14.01.06)
16. 
מה זה חום בינוני ? 180-190?  (לת)
אומהה ,  קריות  (01.04.06)
17. 
סוכר דמררה זה...
ימית ,  קריות  (17.06.06)
18. 
אין צורך בקמח.
ימית ,  קריות  (17.06.06)
19. 
חום בינוני לשואלת זה... 180 מעלות  (לת)
ימית ,  קריות  (17.06.06)
20. 
כמה שכבות כדאי לעשות?  (לת)
לינה ,  גוש שגב  (29.06.06)
21. 
איפה השכבות?
א.ב ,  אשדוד  (08.08.06)
22. 
מדהים
דיקלה  (10.11.06)
23. 
זו לא עוגה
יפית  (18.11.06)
24. 
עוגת שכבות0שיפור קטן
יעל ,  גבעתיים  (29.11.06)
25. 
רק מחמאות
רונית ,  מרכז  (03.02.07)
26. 
לא נראה לי שהצליח לי
גלי ממודיעין  (02.05.07)
27. 
עוגה טעימה מאוד וקלה - שדרוג קטן לבצק
נגה ,  דרום  (07.09.07)
28. 
עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה!  (לת)
ממליץ בחום  (12.01.08)
29. 
בהחלט עוגה קלה, טובה וטעימה  (לת)
dd ,  מרכז  (10.08.08)
30. 
טוב אני ינסה מקווה שיצא טוב...  (לת)
אלה ,  ...  (27.09.08)
31. 
תשובה לגלי ממודעין
מריאנה ,  לוד  (12.04.09)
32. 
מעולה!!!
מירי  (30.08.09)
33. 
כנסו כנסו!
נועה ,  באר יעקב  (28.04.10)