1. 
זיתים
ליאת ,  רמת-גן  (18.05.03)
2. 
האם קמח תופח? חוץ מזה אחלה מתכון קל, אנסה אותו.  (לת)
טל  (18.05.03)
3. 
האם אפשר גבינת פטה במקום קשקבל?  (לת)
איילת  (18.05.03)
4. 
קמח רגיל, לא תופח  (לת)
טל  (25.05.03)
5. 
תנסי להחליף את הזיתים בעירית , או בצל  (לת)
 (29.05.03)
6. 
הכנתי את המאפה ויצא טעים מאד (פעמים...)  (לת)
מאיה  (08.06.03)
7. 
מוצלח ביותר
יה-לי  (21.09.04)
8. 
פשטידת גבינות וזיתים
לילך ,  חולון  (09.01.05)
9. 
כרגע בתנור באפיה
דנה ,  קריות  (26.05.05)
10. 
הבצק
kenvelo ,  מרכז  (02.12.05)
11. 
פיצוץ
שי ,  אלעד  (23.02.06)
12. 
חמאה במקום מרגרינה
ו.  (05.03.06)
13. 
תגובה לפשטידת גבינות וזיתים
 (30.05.06)
14. 
יצא מצוין ויש שידרוג
יוסי  (28.03.07)
15. 
ל-מס' 13: לדעתי צריך להוסיף למלית כף מעט גדושה קמח תופח.  (לת)
או קמח רגיל  (26.07.07)
16. 
ללקק את האצבעות !!  (לת)
אלון ,  מרכז  (19.08.07)
17. 
פשיטדה מעולה (קצת הערות)
כחול22  (23.12.07)
18. 
הבצק לא נאפה כמו שצריך
אורלי ,  חיפה  (30.01.08)
19. 
מדהים
ערן ,  גבעתיים  (28.07.08)
20. 
מעוללללה!!!
מאיה  (07.06.11)
21. 
אין כמו הפשטידת זיתים של אפוש
ליאת ,  ירושלים  (13.12.11)
22. 
לאחר כמה הכנות
כחול22  (22.05.12)